Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Experiència Docent Reglada

 

Curs 2019 -2020

IES Castellarnau (Sabadell)

La meva primera vacant com a interí. Faig mitja jornada de professor de FOL, Emprenedoria i iniciativa emprenedora, Relacions en l'entorn del treball i Comunicació a alumnes de cicles mig i superior en diversos mòduls de branques sanitàries, d'automoció i d'auxiliars de laboratori. 

 

Curs 2018 -2019

CEIP Catalunya (Sant Cugat)

Vaig per fer una substitució, en principi d'un més, però finalment s'allarga i em quedo tot el curs cobrint la plaça de professor d'Educació Especial.

 

Curs 2017 -2018

CEIP President Salvans (Tarrassa) - Actualment Escola Auró

La meva primera substitució a l'escola pública, un terç de jornada de la plaça de professor d'Educació Especial en aquest centre d'alta complexitat.

 

Setembre 1999 – 2016

Escoles Maria Ward (Badalona)

Professor especialista d’informàtica als 4 cursos d’ESO i des del 2010 també, de manera alterna, al Cicle Mig i Superior de Primària.

 

Setembre 1993 - Juliol 1995

Escola Verge del Pilar (Premià de Mar)

Professor de naturals i especialista d’informàtica al Cicle Superior d’EGB durant els cursos 93/94 i 94/95.

 

Setembre 1983 - Desembre 1989

Escola Sant Feliu (Cabrera de Mar)

Tutor al Cicle Superior d’EGB i professor de música i d’informàtica – 83/84 a 88/89.

 

Docència a Formadors i Ocupacional

 

Professor del curs de Postgrau en Informàtica Educativa. Mòduls de Telemàtica-Internet i Disseny d’Aplicacions Educatives amb Llenguatges d’Autor.

Universitat Politècnica de Catalunya conjuntament amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat – Edicions 94/95, 95/96 i 96/97.

 

Professor a cursos d’Escola d'Estiu. "Ús dels mitjans informàtics a l'escola: la revista escolar", “La tecnologia Multimèdia. Un recurs a l’abast dels mestres”, etc.

Associació de Mestres Rosa Sensat de Barcelona – 1994/1997.

 

Disseny i docència de tres edicions dels curs “Internet per a mestres” en modalitat a distància amb algunes sessions presencials.

Associació de Mestres Rosa Sensat de Barcelona – 1994/1997.

 

Disseny i execució de Cursos de formació ocupacional del Departament de Treball de la Generalitat. “Curs de tècnics de manteniment i suport de microordinadors en entorns PC”. 400 h. Curs de “Tècnics en aplicacions multimèdia. Programació amb ToolBook” 200 h. Tres edicions del curs “Disseny d’aplicacions de gestió per a PIME’s”. Una edició deI “Curs de tècnics en maquetació i autoedició” de 200 hores lectives.

Institut Municipal de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Mataró – 1994/1999.

 

Altra Experiència Laboral

 

Programador en diversos projectes d’innovació educativa –sistemes mixtos CD-ROM/Web desenvolupats amb Instructor, Director, Authorware, etc.– i creació de software didàctic per l’ESO i per a la Universitat.

ICE de la Universitat de Barcelona – 1999.

 

Instructor al departament de formació de IECISA. La meva tasca es va centrar en el projecte Caixa; formar els empleats de ''La Caixa'', especialment els provinents de les oficines de la xarxa de l'antiga Caixa de Barcelona, en l'ús i possibilitats del seu sistema LAN i del seu programari.

Informàtica El Corte Inglés – 1991.

 

Director pedagògic de les colònies escolars organitzades per la Direcció General d'Ensenyament Primari a Canet de Mar i Arenys de Mar.

Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a les poblacions de Canet de Mar els estius del 1984 i 1986 i d'Arenys de Mar l'estiu del 1985.